2014. szeptember 22., hétfő

Kismama C&A Yessica farmer térdnadrág trendi 42 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Kismama farmer térd nadrág 42-es méret, C&A-ban vásároltam Yessica márkájú. Derekánál elöl farmer betét kismama szabású a pocaknak, hátul pedig gumis, hogy később is kényelmes legyen. Minden időben nagyon kényelmes, hidegben akár egy hosszú szárú csizémával i hordható. Nagyon szép megkímélt állapotú, trendi szűkebb szárú fazon, de nem testhez simuló. Az új ár töredékéért nagyon csinos nadrágot vehetsz! Az új ára 10000 Ft volt. Az én méretem 42-44-es, szélesebb a csípőm nekem kényelmes volt. Van benne egy kis elasztán ezért rugalmas is.
Átvehető előre egyeztetett időpontban Újpest központban a metró végállomásánál vagy szintén Újpesten az Árpád Üzletház előtt. Külön megbeszélés esetén hétvégén előre megbeszélt időpontban Erzsébet központ az Interspar előtt vagy munkaidőben az Árpád hídnál. Esetenként Dorogon is megoldható. Előre utalás esetén kérésre ajánlottan postázom is, postaköltséget (Vevőt terheli) csak csomagolás után tudok mondani. Vatera futárral is tudom küldeni. Érdemes több terméket választani és postaköltséget spórolni 2 kg-ig 950 Ft 5 kg-ig 1150 Ft.
Fix áron azonnal vihető.
Átvehető előre egyeztetett időpontban Újpest-Központban a Metrónál, a Városháza előtt. Munkaidőben az Árpád hídnál, kéthetente hétvégenként Erzsébet központ az Interspar előtt. Esetenként Dorogon is megoldható. Előre utalás esetén kérésre ajánlottan postázom is, postaköltséget (Vevőt terheli) csak csomagolás után tudok mondani. Vatera futárral is tudom küldeni.  Kérdésre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2014-09-28 23:49
. Kismama C&A Yessica farmer térdnadrág trendi 42 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése