2015. február 26., csütörtök

Timberland egészcipő, bakancs 29-es méretben - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Eladó egy alig használt, 29, 5-es méretű (UK 11, 5, US 12), 18, 5 cm belső talphosszú, eredeti Timberland bőr egészcipő/bakancs fiúknak, melynek szárhossza a talp nélkül 8 cm. Fűzős, nyelve puhán párnázott, jól szellőző lábbeli. Talpának gumiján minimális elszineződés látható, ettől eltekintve a cipő hibátlan, varrása, talpa belseje ép, újszerű. Néhány alkalommal viselte a fiam. Túrázni is ajánlom, vastag zoknival is jól hordható, magas rüsztű gyerekeknek is kényelmes.
Pontos postaköltséget csak a csomagolás után tudok írni, így a terméklapon megadott csak saccolt. A mért adatokat vegye figyelembe!
                                      
Ha bármilyen kérdése van, tegye fel, mielőtt licitál! Tekintse meg további termékeimet is. Nem kereskedő vagyok, gyermekeim által kinőtt ruhákat árulok kedvező áron. A ruhák nagy részét külföldről rendeltem, tehát eredetiek, megkímélt állapotúak.
Az adásvételt kizárólag postai úton tudjuk lebonyolítani, a személyes átvételt nem tudom biztosítani. A termék leütését követően e-mailben egyeztetjük a postaköltséget és a banki utaláshoz szükséges adatokat, postacímet. Utánvétes és sima levélként történő postázást nem vállalok. Olvassa el i+ oldalamat.
Köszönöm érdeklődését!
metastabil


Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2015-03-18 11:41
. Timberland egészcipő, bakancs 29-es méretben - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése