2015. május 26., kedd

14db-os EXTREME TUNING autó csomag világítással - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Mindegyik autó világít (első fényszórók és belső világítás), de valamelyik elemcserére szorul. Idáig vitrinben voltak, gyereket még nem láttak. Valamivel nagyobbak mint egy matchbox (fotóztam egy Matchbox Skodával, ami természetesen nem a hírdetés része).  
Toyota Altezza, Toyota Supra (két színben), Toyota Celica, Nissan Silvia, Nissan Skyline (két színben), Mazda RX-7, Mitsubishi Lancer EVO VIII (két színben), Subaru Impreza STi (két színben), Mercedes-Benz CLK AMG, BMW M3.
Az autók CSAK egyben eladók! Az ár mind a 14db-ra vonatkozik!!
Átvétel személyesen Zuglóban fix helyen vagy postai úton (utánvétel kizárt, elöre utalás vagy postai rózsaszíncsekken a címemre küldve). A pénz megérkezését  követően postázok, hetente egyszer, HÉTFŐNKÉNT ( ha hétfőn érkezik meg a pénz, akkor a termék a KÖVETKEZŐ héten kerül postázásra! ). Amennyiben nem tudjuk lerendezni az adás-vételt az aukció  lejárta után 2  héten belül, NEGATÍV értékeléssel újra meghírdetem a terméket! Kérlek csak akkor licitálj, ha ezeket a feltételeket elfogadod. Kérlek tekintsd meg a többi aukciómat.


Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2015-06-14 22:46
. 14db-os EXTREME TUNING autó csomag világítással - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése